ÚVOD
NOVINKY
PSI
FENKY
ŠTĚŇATA
GALERIE
O NÁS
O BASSETECH
HISTORIE
ROZHODČÍ
REPORTY
KONTAKT
ODKAZY


Rok bohatý na události zahájil Atilla Bohemia Horrido ve velkém stylu - v únoru ziskem dalšího CACIBa na mezinárodní výstavě v Brně (rozhodčí D.Poláková).

Vlevo Masterpeice v. Hollandhein - resCACIB, vpravo Atilla Bohemia Horrido - CACIB


V květnu na klubové výstavě Atilla, Táňa i jejich mladý syn Christian bodovali: Atilla CAC ve třídě pracovní (rozhodčí C.Gerber, Holandsko) a Táňa res.CAC ve třídě otevřené (rozhodčí P.Sanders, Holandsko). Naši přátelé z Dánska vystavovali svého mladého psa Benoit´s Bugsy Bernard, který vyhrál titul "Klubový vítěz 1994". Jejich velký hrubosrstý basset vedéeský "Shardik" byl senzací výstavy. Úspěch měly i naše obě děti v soutěži "Dítě a pes" - Evička vystavovala "svou" Táničku a Honzík byl spokojen se Shardikem - oba se umístili na předních pozicích.

Návštěva Anne Therese a Reného z Dánska.

Zleva: Benoit's Bugsy Bernard a Benoit's Twyla Tanyana

Rozhodčí P.Sanders (NL) posoudil naší Táňu mezi 41 fenami ve třídě otevřené jako V2 rCAC.

KLUBOVÁ VÝSTAVA BASSETKLUBU ČR 1994, ROZHODČÍ: Carla Gerber,
VLEVO: ATILLA BOHEMIA HORRIDO - CAC, VPRAVO: KLUBOVÝ VÍTĚZ BENOIT'S BUGSY BERNARD


Atilla získal titul Český šampion. V červnu jsme se vypravili na zkušenou do světa - ve Švýcarsku se konala "světová výstava psů". Atilla byl předveden opět ve třídě pracovní - a svou třídu vyhrál ( rozhodčí D.G.Gilberthorpe, GB)


Světová výstava Bern 1994 - Atilla mezi třemi nejkrásnějšími psy světa!!!

Zde jsme viděli spoustu krásných bassetů a mezi nimi též dánského šampióna Moerkeberg´s Ivanhoe. jelikož jsme věděli, že je to otec letošního klubového vítěze, domluvili jsme se, že jakmile se nám rozhárá naše Táňa, pojedeme s ní na krytí do Dánska za "Ivanem". Tak se také stalo, a v září se nám narodila nová štěňátka - vrh D Bohemia Horrido. Z nich Dino, Daggi a Douwe B.H. zůstali doma, fenka Daisy B.H. byla exportována do Dánska a založila chov "Tjek Basset". Tříbarevný pes Douwe působil v CHS "od Smutné říčky" Slavomíra Hanáčka.


Daisy Bohemia Horrido se svou dcerou, CHS Tjek Basset, chov. a maj. Gitte Hansen, Dánsko

Daggi Bohemia Horrido, která nadále zůstala u nás.

Douwe Bohemia Horrido, maj. S.Hanáček

Dino Bohemia Horrido, který se později stal další ikonou naší chovatelské stanice.


Na brněnské národní výstavě v září získala Blackie B.H. zvaná "Zuzanka" titul "Narodní vítěz" (rozhodčí D.Poláková).

Blackie Bohemia Horrido - Národní Vítěz 1994

<<< UDÁLOSTI ROKU 1993           UDÁLOSTI ROKU 1995 >>>


bassethound basset basethound baset černohubová dog handling profesionální psí handler professional dog handler braque d'auvergne auvergnéský ohař auvergne pointing dog breeder puppies štěňata welpen