ÚVOD
NOVINKY
PSI
FENKY
ŠTĚŇATA
GALERIE
O NÁS
O BASSETECH
HISTORIE
ROZHODČÍ
REPORTY
KONTAKT
ODKAZY


Judita měla svůj první vrh - N, otcem byl Dino Bohemia Horrido. Bylo to poprvé, co se u nás narodil bicolor!

vrh N

Dino a Judita Bohemia Horrido - rodiče vrhu N

Nikita Bohemia Horrido

Nikita Bohemia Horrido a jeho nový kamarád Fanfan Bohemia Horrido, maj. manželé Marušákovi.



Na mezinárodní výstavě v Brně posuzoval bassety italský rozhodčí Ernesto Capra. Vlevo V1 CAC a CACIB Kassiopea Dominik ( pozdější babička naší feny Zofie Queen's Hermelín, nar. 2007), vpravo Aicha Ignore - CAC a rCACIB (dcera Dina Bohemia Horrido).


V létě jsme zorganizovali na hradě Lipnici speciální výstavu bassetů, na kterou jsme přizvali rozhodčího Mike Sosne z USA. V předvečer výstavy se konal chovatelský seminář.

Mike Sosne přednáší o plemeni.


Protože jsme byli privátními hostiteli pana rozhodčího, sami jsme své psy nevystavovali. O to větší radost jsme měli, když titul BOB na této speciálce dostala dcera našeho Dina z jiné chovatelské stanice. Bylo to poprvé, co zde posuzoval americký rozhodčí a nutno říci, že jeho posuzování s výraznou preferencí dokonalého pohybu jako výsledku kvalitní anatomie přijali mnozí čeští vystavovatelé i chovatelé se smíšenými pocity.

BOB vyhrála Borea Coridwen (chov. a maj. J.Hlídková), která se později stala matkou našich vrhů Q a T.


<<< UDÁLOSTI ROKU 1998           UDÁLOSTI ROKU 2000 >>>

Webdesign pro chovatele, tvorba ww stránek pro chovatele, návrhy vizitek a focení psů


bassethound basset basethound baset černohubová dog handling profesionální psí handler professional dog handler braque d'auvergne auvergnéský ohař auvergne pointing dog breeder puppies štěňata welpen